Стоп Crosser CLT 151R

Ярка стоп светлина постигната чрез два LED диода с изключително ниска консумация на енергия. Три режима на работа. Бърз и лесен монтаж на колчета с размер от 22,2мм до 31,8мм.

 

6.00 лв

Доставка: 5лв - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Стоп Crosser CLT 151R

Артикулен номер 003135

CROSSER CLT-151R

LED яркост: 2х0.5 watt (6lm) супер ярка светлина

Водоустойчив корпус, категория IPX4

Размер: 69х31х29 mm

Размер на скобата: 22.2-31.8mm

Монтаж: вертикален или хоризонтален

С три режима на работа:

1 - 100%

2 - SOS мигащ режим

3 - мигащ режим, повишава безопасността

Купи на кредит

Базова цена 6.00 лв.
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв.
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв.
Отказ

Стоп Crosser CLT 151R

Първо трябва да влезете в профила си